Erhvervstelefoni Flexfone tele system. IP telefon og mobilteleforni i et system
 

Erhvervstelefoni

Erhvervstelefoni fra Flexfone er udviklet med smart integration imellem bord – og mobil telefoni, fordi Flexfone mener, at du skal have det bedste. Med bordtelefoni opnår du en rigtig god lydkvalitet samt en masse smart funktionalitet. Vores bordtelefoni er baseret på IP-telefoni, så er du sikret en høj kvalitet til lave omkostninger.

Alt dette kombineret med vores Myfone app til smartphones og et online omstillingsbord til browser, giver vi dig alle muligheder for at effektivisere din daglige kommunikation, så du får en nemmere hverdag og dine kunder får en god oplevelse.

Myfone til browser

På Myfone.dk får du nemt overblik om dine kollegaer er ledige eller optaget inden du omstiller. Du har mulighed for at lave flere profiler om hvordan din telefon skal ringe eventuelt, en til møde eller når du har fri.

Du kan aflytte din telefonsvarer direkte på Myfone.dk, eller foretage opkald fra din interne eller eksterne kontakter.

Online telefon system til erhverv
mobil telefon system i app

Myfone App til mobil

Med Myfone app´en på mobilen kan du nemt omstille et opkald, så dine kunder altid får den hjælp, de har brug for.
Omstillingen foretages nemt og hurtigt, og du vælger selv om omstillingen skal foretages direkte eller overvåget.
Med Myfones overvågede omstilling giver du dine kunder en god oplevelse, da du sikrer, at din kollega er forberedt før opkaldet omstilles.
Hvis du f.eks. har brug for en kollegas hjælp, kan du nemt tilføje kollegaen til samtalen, så I sammen kan hjælpe kunden, og derved undgår unødig omstilling.

Om Flexfone

Flexfone er en dansk televirksomhed, som har valgt at gøre tingene lidt anderledes. Og med anderledes, mener Flexfone bedre! Flexfone tror på, at erhvervstelefoni kan gøres enklere, mere brugervenligt og mere omkostningseffektivt. Flexfone tror på, at en teleløsning skal lette arbejdet i en virksomhed, så medarbejderne kan yde optimalt i en travl hverdag. Flexfone tror ikke på komplicererede teleløsninger, som skaber uigennemskuelighed, er indviklede og som ikke fleksibelt formår at tilpasse sig virksomheders naturlige udvikling.

Derfor har Flexfone samlet nogle af de bedste folk fra telebranchen, som samlet set har arbejdet med udvikling, servicering og salg af funktionel telefoni i mere end 130 år. Derved kan vi altid sikre, at vores kunder har den mest optimale teleløsning.

Erhvervstelefoni Nordjylland
Flexfone Forhandler Hirtshals, Hjørring, Sæby, Skagen, Brovst, Brønderslev,

Kontakt os for at få en præsentation af systemet og funktioner. Ring 6910 6916

Læs mere om Flexfone her